miercuri, 26 septembrie 2012

Oradea City Running Day

Perioada: 16.09.2012
Participanți: iubitori ai sportului

Vreau, nu vreau fac parte în Oradea dintr-o cumunitate de oameni care merg la munte. Sunt de tot felul oamenii aceștia, unii sunt speologi, alții cățărători sau poate cicliști, salvamontiști și de ce nu oamenii cărora, doar le place muntele. 

Acestea fiind zise când Akos a acceptat să vină cu noi la proba scurtă de 5km ce se desfășura în cadrul evenimentului Oradea City Running Day cred că nici unul dintre colegii de la Salvamont- Salvaspeo BH nu s-a gândit de două ori până s-a hotărât ca în dimineața de 16 septembrie să se prezinte la start.


Organizatorii s-au pregătit corespunzător, au avut probe de alergare la multe categorii astfel încât să fie accesibil concursul pentru o gamă mai mare de persoane.


 Noi ne-am așezat la start în spatele tuturor participanților, în ideea de a nu încurca așa că atunci când  se dă startul și pornim lejer.
Când Akos însă ne-a întrebat pentru ce am venit dacă nu alergăm parcă s-a aprins o luminiță :D


Băgăm schimbătorul în viteză, ne poziționăm cu rândul câte trei persoane la căruț și-i dăm bice. Nu-mi vine să cred ce repede alergăm :D. Uauuu. Începem să depășim participanți. Chiar mă simt la concurs.

Se face schimb de oameni, pentru a avea eficiență cât mai mare. Nu trece mult și ajungem la podul nou. Tadi ne zice că după pod, urmează practic linie dreaptă, urmărind malul Crișului, atfaltul e bun deci trebuie să accelerăm.

foto: Salvamont Salvaspeo BH

Vine și rândul meu la căruț. Ne apropiem de teatru. Mă întreabă cineva dacă mai pot, în astfel de situații nu există dacă pentru mine, există doar trebuie.

foto: Salvamont Salvaspeo BH

Toată lumea ne încurajează și ne aclamă. Frumos din partea lor, foarte frumos. Le mulțumim. Aveam montată panglica noastră personală, pe care o rupem cu înverșunare.

foto: Salvamont Salvaspeo BH

Primim chiar și medalii, cu toții. Le mulțumim organizatorilor pentru susținere..

foto: Salvamont Salvaspeo BH
 Îi mulțumimși lui Akos că s-a lăsat pe mâna noastră :D



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu